Hari Tropimix Small Parrots 1,8 kg

Hari Tropimix Small Parrots 1,8 kg

Aantal: 2

PREMIUM KWALITEIT VERRIJKINGSVOEDSEL

Tropimix voor papegaaien is een premium voedingsmix vol exotische granen, fruit, peulvruchten, noten en tropican sticks.
Deze speciale mix is aangevuld met essentiële vitamines, mineralen en aminozuren voor een optimale 

TropiMix van Hagen

* Bevat smaakvolle geëxtrudeerde Tropican sticks die rijk zijn aan voedingsstoffen en hoogwaardige proteïne bronnen bevatten
* Biedt een stimulerende eet ervaring en ideaal voor foerageer mogelijkheden
* Bevat Verschillende brok grote's
* Kan droog of bevochtigd worden geserveerd.

Samenstelling:
Granen (34%), fruit (21%), zaden (13%), plantaardige bijproducten (10%), noten (7%), oliën en vetten, mineralen en gisten.

Voedingsadvies:
TROPIMIX is een voermix die de favoriete ingrediënten van papegaaien zoals fruit, noten en groenten bevat, evenals TROPICAN-extrudaten. Deze zorgen ervoor dat de vogel alle belangrijke voedingsstoffen in hun diversiteit binnenkrijgt. Het voer is ook ideaal voor een geleidelijke omschakeling naar pellets. Als richtlijn: afhankelijk van de papegaaiensoort en hun voedingsbehoeften, moet uw vogel in totaal 5-10% van zijn gewicht in grammen als totale hoeveelheid voer per dag krijgen.
Om de dieren gezond te houden, dient u altijd op een gezond verenkleed te letten en het gewicht onder controle te houden. Raadpleeg bij twijfel altijd een dierenarts.
Hygiëne op de voederplaats is ook belangrijk. Maak de voerbakken dagelijks schoon en vul de waterbakken altijd elke dag vers.


Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg:
Vitamine A 2.063 IE, vitamine D3 165 IE, jodium (3b202) 0,28 mg, koper (3b405) 3,3 mg, mangaan (3b503) 38,5 mg, zink (3b603) 44 mg, selenium (E 8) 0 11 mg

Analytische componenten:
Ruw eiwit 14%
Ruw vet 15%
Ruwe celstof 3,5%
Watergehalte 12%
Calcium 0,15%
Fosfor 0,3%

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »