Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  Diana Hoekman - Dinsdag 18 Juli 2023

  Hope for Wings

  Ook dit jaar zullen we met een kraam staan op deze jaarlijkse gezellige dag. Buiten dat er heel veel kraampjes zijn, is het natuurlijk ook leuk om mensen met dezelfde interesses tegen te komen. Ervaringen uit te wisselen, gezellig te babbelen of gewoon leuke dingen voor je vogel(s) te scoren. 

  In onze kraam zul je vooral speelgoed ,speelgoed onderdelen, kant en klare knutselpakketjes ,kookpotjes, pannekoek en koekjes mixen vinden. Natuurlijk gaan we ook onze best doen om met oa nieuw speelgoed aan te komen.

  Heb je vragen omtrent materialen of speelgoed ,kun je ze daar stellen. Voor de mensen die niet kunnen wachten om te knutselen hebben we natuurlijk ook onderdelen om zelf speelgoed te maken mee. Kan je gelijk aan de slag bij een bak koffie op het terras.

  Ook zullen we wat kleine speeltjes meenemen die je direct in de reiskooi kan hangen mocht je je vogel meehebben.

  Dit jaar zullen we ook leuke bakjes samenstellen met verschillende snacks die lekker aan je vogel kan geven die dag. Jij aan de knutsel, vogel lekker snacken en daarna je knutsel in de reiskooi. 
  jij een leuke, dag, je vogel(s) een leuke dag.

  Mocht je vogel snel gestressed worden van zoveel mensen en andere vogels, is het misschien beter voor je vogel als hij niet mee gaat.

  Houd ook rekening als het warm word ,dat je wat verkoeling bij je hebt zoals bv een plantenspuit of mistmaker. Spuit nooit in de volle zon. Liever in de schaduw. 
  Eventueel een dunne  doek voor als je vogel zich af en toe even wil terugtrekken of moet bijkomen van de drukte om en boven zich. Kun je de reiskooi (mits je die bij je hebt) voor een stukje afdekken voor een tijdje.

  Mocht je graag wat willen zien van de webshop, vraag het ons dan en dan nemen we het mee. Want we nemen natuurlijk niet de hele webshop mee.

  Bij ons kun je zowel met pin als contant betalen.

  Wij hopen jullie van harte allemaal te zien en er een prachtige dag van te maken.

  News & updates

  Recente artikelen

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »